Projectmanagement onderhoud en renovatie

De projectleiders van Reijinga vve advies organiseren en coördineren het gehele renovatie- en onderhoudsproces in opdracht van de opdrachtgever. Zij acteren namens de opdrachtgever en zijn de schakel tussen de opdrachtgever, alle benodigde partijen en eventuele interne projectgroepen.

De projectleiders selecteren en contracteren op professionele wijze de adviseurs en aannemers en optimaliseren de totale prijs- / kwaliteitverhouding van het complete product voor de opdrachtgever. De projectleiders hebben naast hun projectmanagementvaardigheden brede (technische) kennis die uiteenloopt van vastgoedmanagement tot bouwtechniek. Met deze kennis en daarnaast een pragmatische en anayltische aanpak, begeleiden wij u door het renovatie- en onderhoudsproces.

De beheersing van een nieuwbouwproces is essentieel. Daarvoor is kennis en ervaring van de bouworganisatie, kosten, techniek en regelgeving nodig. Deskundige inbreng vanaf het bouwinitiatief is noodzakelijk, omdat de beïnvloedbaarheid afneemt naarmate het proces vordert.

De vve heeft meestal niet de kennis in huis om toe te zien of de werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Ook tijd speelt een grote rol in het proces. Voorbereiding is het halve werk! De vve mist vaak deze cruciale tijd. Wij hebben de kennis en tijd voor uw project.