Over

Mijn naam is Tom Norman Reijinga. Ik ondersteun en adviseer besturen, eigenaren en organisaties in besluiten, antwoorden en projecten in alles wat de vereniging van eigenaren (vve) aangaat.

 

Vanwege mijn rechtenstudie, ondernemingsrecht, ben ik in staat om alle vve gerelateerde vragen en casussen te beantwoorden. Dit geldt voor vragen van een individueel lid van de vve maar ook voor het bestuur, beheerkantoor of woningcorporatie.

 

Ik ben lid van de juristenvereniging appartementsrecht (JvA) waardoor ik altijd op de hoogte blijf over de laatste ontwikkelingen van dit specifieke rechtsgebied. (Klik hier voor de website van JvA).

 

Naast mijn juridische kennis heb ik inmiddels 18 jaar ervaring in de bouwbranche en dan met name de onderhoudstak. Regelmatig ondersteun ik besturen en technisch-commissieleden in onderhouds- of renovatieprojecten. Zo maak ik de aanbesteding en begeleid de projecten in uitvoering tot eindoplevering.

 

Ik heb veel ervaring binnen de corporatiesector, hierdoor ben ik een aanvulling voor de grooteigenaar en een uitstekende sparringpartner. Ik adviseer in de bedrijfsvoering en dan met name over de omgang met de vereniging van eigenaars (vve) binnen de woningcorporatiesector. 

Reijinga vve advies

Onafhankelijk, zakelijk en deskundig Vast-Goed Advies.